ZRUŠENO-DRAŽBA ROZSÁHLÉHO RD / HOSPODÁŘSKÉHO STAVENÍ 5+1 MORAVSKÝ BEROUN

Úvod Dražby ZRUŠENO-DRAŽBA ROZSÁHLÉHO RD / HOSPODÁŘSKÉHO STAVENÍ 5+1 MORAVSKÝ BEROUN

ZRUŠENO-DRAŽBA ROZSÁHLÉHO RD / HOSPODÁŘSKÉHO STAVENÍ 5+1 MORAVSKÝ BEROUN

Kraj:  Olomoucký kraj
Okres:  Olomouc

Dražba byla zrušena.

Číslo dražby:  2103136-CRG-DD
Začátek dražby:  8.4.2021 10:00
Konec dražby:  6.4.2021 20:28
Dražební jistota:  20 000 Kč

Jedná se o samostatně stojící rodinný dům s pozemkem, nacházející se v obci Moravský Beroun, v okrese Olomouc.

Moravský Beroun je moravské město ležící severovýchodně od Šternberka. Je významným turistickým střediskem Nízkého Jeseníku. Dříve náleželo k okresu Bruntál, k 1. lednu 2005 však přešlo pod okres Olomouc.

 

O nemovitosti

 

Objekt je samostatně stojící prostorný RD, dvoupodlažní, se sedlovou střechou. Stavba je zděná s vápennými omítkami a částečně podsklepena. V objektu v minulosti proběhly částečné stavební úpravy a drobné opravy, některé nejsou dokončeny. Podkroví je částečně stavebně upraveno.

 

Dispozice přízemí:

Jsou zde tři pokoje s prostornou chodbou, zádveřím, samostatným WC a koupelnou (nedokončená rekonstrukce s rohovou vanou). V přízemí dále navazuje hospodářská část – dílna a garáž. Z chodby vede dřevěné schodiště do podkroví, kde se nachází další obytné místnosti a prostorná půda.

K části bydlení navazuje část hospodářská s garáží s montážní jámou a dílnou. Objekt se nachází u silnice, má vybudován vjezd na pozemek u domu. K objektu přiléhá zahrada. Pozemek je částečně oplocen.

 

Celková plocha pozemku je tvořena zahradou o výměře 231,0 m2. Součástí prodeje je stavba určená k bydlení s č.p. s užitnou plochou cca 260,0 m2.

 

Pozemek – stavební parcela s výměrou 575,0 m2, na níž stojí stavba RD, je ve vlastnictví státu – Státní pozemkový úřad) – lze dlouhodobě výhodně pronajmout, popřípadě jednat o odkupu

Adresa

Opavská 109, Moravský Beroun

Copyright © 2024,