ELEKTRONICKÁ DRAŽBA DOMU SE SEDMI BYTOVÝMI JEDNOTKAMI V BRNĚ-LÍŠNI, OKRES BRNO-MĚSTO

Úvod Dražby ELEKTRONICKÁ DRAŽBA DOMU SE SEDMI BYTOVÝMI JEDNOTKAMI V BRNĚ-LÍŠNI, OKRES BRNO-MĚSTO

ELEKTRONICKÁ DRAŽBA DOMU SE SEDMI BYTOVÝMI JEDNOTKAMI V BRNĚ-LÍŠNI, OKRES BRNO-MĚSTO

Kraj:  Jihomoravský kraj
Okres:  Brno-město

Dražba byla zrušena.

Číslo dražby:  22015
Začátek dražby:  6.10.2022 10:00
Konec dražby:  5.10.2022 14:58
Dražební jistota:  150 000 Kč

O nemovitosti

Jedná se o elektronickou dražbu velmi lukrativní nemovitosti, která se nachází na adrese Šimáčkova 345/30, Brno-Líšeň. Tato se nachází na nároží již zmíněné ulice Šimáčkova a ulice Zahradní. Parcela má tvar nepravidelného obdélníku s tím, že vstup do domu je z ulice Šimáčkova a vjezd na pozemek z ulice Zahradní. Je zde výborná dopravní dostupnost nejen automobilem, ale i autobusem či vzdálenější tramvají. Nemovitost má vynikající polohu, je dobře situovaná nedaleko obchodního střediska, restaurací, autobusové zastávky, obecního úřadu, obchodů atd.

 

Tuto nemovitost lze také definovat jako strategickou, a to zejména díky své poloze, a zejména lokalitě, kterou právě brněnská městská část Líšeň je. Nedaleko této nemovitosti se nachází mimo jiné Mariánské údolí, které patří k nejkrásnějším a nejvyhledávanějším místům v Brně.

 

Na pozemku se nachází dům s číslem popisným a dvorem na kterém je možné parkování dvou osobních automobilů.

 

Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, kde zůstali pouze obvodové zdi prvního nadzemního podlaží s tím, že druhé a třetí podlaží včetně dvoru, bylo vybudováno nově. Jedná se o velmi rozsáhlou nemovitost, která se skládá celkem ze tří nadzemních podlaží, je napojena na všechny inženýrské sítě jako je elektřina, vodovod, kanalizace a plyn.

 

Budova nevyžaduje žádné další investice.

 

V domě se nachází celkem sedm bytových jednotek z toho tři nalezneme v přízemí, kde je mimo jiné kotelna zabezpečující vytápění celého domu a ohřev teplé vody ve všech bytech. V dalších dvou patrech se nachází vždy dvě bytové jednotky.

 

Dům je postaven z cihel, na střeše jsou střešní tašky, dům je zateplen a má novou fasádu. Okna jsou tříkomorová – plastová, střešní okna jsou značky VELUX se zastíněním. V podkroví mají obě bytové jednotky klimatizaci, která chladí i topí.

 

Důležité je zdůraznit, že nemovitost, kterou Vám nabízíme, má energetickou náročnost budovy B, tedy velmi úsporná.

 

 

Celková plocha nemovitosti je 214 m2, tento pozemek je v příslušném katastrálním úřadu aktuálně veden jako zastavěná plocha a nádvoří. Součástí pozemku je stavba s číslem popisným, vedená na listu vlastnictví jako rodinný dům.

Užitná plocha celého rodinného domu činí cca 274,29 m2.

 

Dispozice:

 

V domě se nachází sedm bytových jednotek:

 

V prvním nadzemním podlaží nalezneme byt č. 1, 2, 7.

Ve druhém nadzemním podlaží nalezneme byt č. 3, 4.

Ve třetím nadzemním podlaží 5, 6.

 

Byty jsou vybaveny novými kuchyňskými linkami se spotřebiči, některé mají vestavěné skříně a podkrovní dva byty mají klimatizaci.

 

Všechny byty jsou ke dni konání dražby tržně pronajaty s měsíčním výnosem čistého nájemného ve výši 84.300, - Kč. Byty jsou pronajaty na základě Nájemní smlouvy se standartní výpovědní lhůtou.

 

Popis lokality:

Brno-Líšeň je městská část na severovýchodním okraji statutárního města Brna. Je tvořena městskou čtvrtí Líšeň, původně samostatným městysem, který byl k Brnu připojen v roce 1944. Její katastrální území má rozlohu 15,71 km². Samosprávná městská část vznikla 24. listopadu 1990. Žije zde přes 26 000 obyvatel. Čtvrť lze rozdělit na starou Líšeň (původní zástavba vesnického charakteru) a novou Líšeň (sídliště vybudované v 80. letech 20. století). Více o brněnské městské části Líšeň naleznete na oficiálních stránkách obce https://www.brno-lisen.cz/.

 

Termín prohlídek, pokud nebude dohodnuto jinak, bude:

Dne 23. září 2022 ve 14.00 hodin.

Dne 3. října 2022 v 17 hodin.

 

 

Adresa

https://mapy.cz/zakladni?source=addr&id=8913138&ds=1&x=16.6956648&y=49.2085008&z=17

Copyright © 2024,