ELEKTRONICKÁ DRAŽBA ÚTULNÉHO BYTU OV 1+KK NEDALEKO CENTRA OLOMOUCE

Úvod Dražby ELEKTRONICKÁ DRAŽBA ÚTULNÉHO BYTU OV 1+KK NEDALEKO CENTRA OLOMOUCE

ELEKTRONICKÁ DRAŽBA ÚTULNÉHO BYTU OV 1+KK NEDALEKO CENTRA OLOMOUCE

Kraj:  Olomoucký kraj
Okres:  Olomouc
Dražba ukončena dne 15.7.2021 v 12:55:10

Dražba ukončena. Nejvyšší podání provedl účastník 8y5tcgg. Gratulujeme.

Nejnižší podání:  849 500 Kč
Odhadní cena:  1 690 000 Kč
Minimální příhoz:  10 000 Kč
Číslo dražby:  2103148-CRG-AD
Začátek dražby:  15.7.2021 10:00
Konec dražby:  15.7.2021 12:55
Dražební jistota:  100 000 Kč

O nemovitosti

Jedná se o byt v osobním vlastnictví o dispozici 1+kk v Olomouc, v městské části zvané Lazce, na ul. Bořivojova.

 

V oblasti soudní moci je významnou institucí Vrchní soud v Olomouci. Protože je město sídlem kraje, působí zde také krajský úřad. Význam Olomouce jako vzdělanostního centra podtrhují Univerzita Palackého, nejstarší na Moravě a druhá nejstarší v Česku, Vědecká knihovna a Slovanské gymnázium, nejstarší nepřetržitě fungující střední škola na Moravě s českým vyučovacím jazykem. Dnes je nejen sídlem arcibiskupství a metropolity římskokatolické moravské církevní provincie, ale také centrem pravoslavné církve na Moravě. Pro svou atmosféru a historické pamětihodnosti je Olomouc vyhledávaným místem konání mezinárodních konferencí a festivalů. Více než padesátiletou tradici má Academia Film Olomouc (AFO), mezinárodní festival dokumentárních filmů a videoprogramů. Probíhá tu též významný český divadelní festival Divadelní Flora, dále pak Flora Olomouc, mezinárodní výstava zaměřená na zahradnictví a pěstování rostlin s každoroční návštěvností okolo 80 000 návštěvníků. Oblíbený je rovněž Podzimní festival duchovní hudby či Mezinárodní varhanní festival. Své fanoušky si již našly také mladší akce – květnový Beerfest i srpnový Flamenco festival. Olomouc je známá historickými památkami, sloup Nejsvětější Trojice je od roku 2000 zařazen mezi světové dědictví UNESCO a její historické jádro je městskou památkovou rezervací, po pražské druhou nejvýznamnější v Česku.

 

Dispozice:

 

Nabízený byt se nachází v řadovém, cihlovém, bytovém domě v 1PP a je orientovaný směrem do zahrady, což zaručuje dostatek soukromí a klidu.

Vchodovými dveřmi se dostaneme do útulné chodby s úložným prostorem o velikosti cca 2,3 m2. V chodbě je mimo jiné i zrcadlo. Z této chodby je vstup na samostatné WC o velikosti přibližně 1,08 m2, dále pak do komory o velikosti cca 0,8m2. Komora je vybavena úložným regálem. Dále se z chodby vchází do pokoje s kuchyňským koutem o velikosti cca 19,5 m2. Tento pokoj má okna situovaná směrem do dvora. Okna jsou vybavena mříží. Kuchyňský kout disponuje základním vybavením. Z tohoto pokoje se dále vstupuje do koupelny se sprchovým koutem a umyvadlem se zrcadlem o velikosti cca 3,06 m2. V koupelně je možnost připojení pračky.

 

V celém bytě jsou podlahy řešeny plovoucí podlahou či dlažbou.

 

Vytápění bytu je zajištěno elektřinou. Ohřev teplé vody je zajištěn prostřednictvím elektrického bojleru. Před bytem je přípojka plynu, což nabízí možnost rozvést v bytě plyn a využívat jej.

 

Za domem je prostorná zahrada, kterou je možné využívat společně s dalšími nájemníky tohoto domu. Dům disponuje místem pro kola a kočárky, tento prostor je společný pro všechny nájemníky v domě.

 

Co se týče měsíčních nákladů – v tuto chvíli činí záloha na elektřinu 1.500, - Kč měsíčně a záloha na vodné, stočné a služby spojené s užíváním bytu jsou ve výši 1.265, - Kč měsíčně.

 

Parkování je možné v ulici, kde se tento dům nachází. Do centra města Olomouce je to pár minut pěšky.

 

Celková užitná plocha bytu je cca 27 m2. Obytná plocha bytu je cca 19,5 m2.

 

Byt je ke dni dražby pronajímán a je volný po dohodě.

Adresa

https://mapy.cz/s/negukahuna

Copyright © 2024,