ELEKTRONICKÁ DRAŽBA REKREAČNÍ CHATY 2+KK S POZEMKEM V SEČI U LIPOVÉ

Úvod Dražby ELEKTRONICKÁ DRAŽBA REKREAČNÍ CHATY 2+KK S POZEMKEM V SEČI U LIPOVÉ

ELEKTRONICKÁ DRAŽBA REKREAČNÍ CHATY 2+KK S POZEMKEM V SEČI U LIPOVÉ

Kraj:  Olomoucký kraj
Okres:  Prostějov
Dražba ukončena dne 3.5.2022 v 10:35:11

Dražba ukončena. Nejvyšší podání provedl účastník nvwy0fu. Gratulujeme.

Nejnižší podání:  890 000 Kč
Odhadní cena:  1 850 000 Kč
Minimální příhoz:  10 000 Kč
Číslo dražby:  220008
Začátek dražby:  3.5.2022 10:00
Konec dražby:  3.5.2022 10:35
Dražební jistota:  80 000 Kč

O nemovitosti

Jedná se o elektronickou dražbu samostatně stojící rekreační chaty o dispozici 2+kk se sklepem, garáží v obci Lipová, katastrální území Seč u Lipové, okres Prostějov. Objekt je zděný, dřevěný, střecha je sedlová s krytinou z eternitových šablon. Klempířské prvky jsou z pozinkovaného prvku, fasáda je břízolitová, okna i dveře mají okenice a jsou dřevěná. Objekt samotný má jedno podzemní podlaží, jedno nadzemní podlaží s terasou a obytné podkroví s terasou. Velkou výhodou je, že se v chatě nachází splachovací WC a koupelna s vanou. V chatě je dále kuchyně s malou kuchyňskou linkou a plynovým sporákem. Vytápění objektu je kamny na pevná paliva a teplá voda se získává pomocí průtokového elektrického ohřívače. Schody v chatě jsou dřevěné.

 

Celková plocha chaty činí 364 m2, z toho zastavěná plocha činí 48 m2 a zahrada činí 316 m2. Užitná plocha objektu činí cca 60 m2.

 

Dispozice:

Do obytné částí chaty se vchází po terase. Vstoupíme přímo do obývací části, který je vybavena nábytkem, ze které je vstup do malé kuchyňky. Další místností je koupelna, jak je již výše uvedeno s vanou, umyvadlem a WC. Po dřevěném schodišti vejdeme do podkroví, kde se nachází malá vstupní chodba, komora a podkrovní pokoj, jehož dominantou je výstup na terasu. Z terasy je překrásný výhled do okolní přírody a tamních lesů. V suterénu nalezneme garáž, která může částečně sloužit také jako dílna. Na pozemku samotném se dále nachází venkovní ohniště a v zadní části nalezneme kůlnu.

 

Co se týče inženýrských sítí, dle dostupných informací je zde vlastní studna, septik a elektřina 220 i 380 V. Nemovitost je vytápěna kamny na tuhá paliva.

 

Chata se nachází na vlastním pozemku a je možné parkovat přímo u chaty za zamykatelnou brankou. Přístup k chatě je převážně po asfaltové komunikaci, která dále krátce pokračuje na rovinném terénu po mírně nezpevněné cestě.

 

Do obce jezdí autobus, jinak je zde přístup po silnici.

 

Nemovitost ke dni dražby není pronajímána a je ihned volná. Velkou výhodou je, že chata je plně vybavena nábytkem a nový majitel již její zařízení nemusí dále řešit.

 

Obec Lipová se svými místními částmi Hrochov a Seč, leží uprostřed krásné lesnaté a kopcovité krajiny Drahanské vysočiny, asi 25 km západně od Prostějova. Obec Lipová se nachází v okrese Prostějov v Olomouckém kraji. 

 

 

Termín prohlídky, pokud nebude dohodnuto jinak, bude:

dne 27. dubna ve 14:00 hodin.

 V případě, že si chcete dojednat prohlídku, kontaktujte nás na telefonním čísle +420 602 583 853

 

 

 

Adresa

Seč ev. č. 220, 798 45 Lipová - Seč, okres Prostějov, Olomoucký kraj, Česko

Copyright © 2024,