Dražba RD Uhřice, okres Vyškov

Úvod Dražby Dražba RD Uhřice, okres Vyškov

Dražba RD Uhřice, okres Vyškov

Kraj:  Jihomoravský kraj
Okres:  Vyškov
Dražba ukončena dne 27.7.2018 v 11:00:00

Číslo dražby:  20180702
Začátek dražby:  2.7.2018 10:00
Konec dražby:  27.7.2018 11:00

Dražba rodinného domu s pozemky v obci Uhřice v okrese Vyškov.

O nemovitosti

Dražba rodinného domu s pozemky v obci Uhřice v okrese Vyškov. Nabízená nemovitost je polořadový rodinný dům, dvoupodlažní s plánovanou dispozicí 6+1 (dispozici ještě možno upravit dle potřeby) se samostatnou koupelnou a WC, prostorným půdním (podkrovním) prostorem, a dále s prostornou venkovní zastřešenou terasou (plánované venkovní posezení). Střecha prošla celkovou rekonstrukcí, objekt má moderní zánovní okna a dveře, vystavěn nový komín, částečně dokončeny rozvodu vody, odpadů a započaty izolace zdiva a podlah. V objektu se pod plánovaným schodištěm nachází malý snížený sklepní prostor o jedné místnosti, jinak objekt není podsklepen.

Před objektem se nachází obecní pozemek, služící jako předzahrada (zatravněno, nachází se zde vzrostlé borovice) s příjezdem místní komunikací napojenou na hlavní silnici vedoucí obcí.

Součástí prodávané nemovitosti je také velký uzavřený dvůr, který je možné zcela uzpůsobit dle vlastních představ. Kolem tohoto dvora jsou k dispozici další původně hospodářské objekty v původní staré objekty v horším stavu vyžadující údržbu a dominantou větší prostorná stavba (původně velká sýpka), která je v dobrém udržovaném stavu, kterou je možné využít k různým účelům (např. zřízení dílny k podnikání apod.). Tento objekt má velký průjezd s vraty do zahrady za domem.

Zahrada je oplocená s vjezdovou bránou, kde za pozemkem se nachází kvalitní asfaltová místní komunikace (v případě provedení úpravy zahrady, je možné zprůjezdnit vjezd k objektům a na výše popsaný dvůr).

Pozemek v zadní části zahrady, který sousedí s místní komunikací je veden jako stavební parcela (zbořeniště) o výměře 299 m2 a skýtá případnou možnost rozdělení/oddělení pozemků na další stavební místo!

Objekt je napojen na elektřinu (230/380V), na pozemku (na zahradě) se nachází vlastní studna s dostatkem vody, je také možné dokončit přípojku obecního vodovodu (projekt přípojky vody je k dispozici) a přípojku plynu (vedení plynu je v dosahu přímo před domem). Vlastní jímka, připojení kanalizace nebylo zjištěno.

Celková plocha souboru pozemků tvořících téměř pravidelný obdélník je 2.314,0 m2 z toho zastavěná plocha je 1.102,0 m2 (jedná se o dvě stavební parcely o výměrách 803 m2 a 299 m2) a zahrada 1212,0 m2. Celková užitná plocha rodinného domu je celkem cca 200,0 m2 (bez průjezdu, který má cca 30,0 m2 a bez terasy, která má cca 60 m2).

Více informací naleznete ve znaleckém posudku.

Adresa

Uhřice, PSČ 683 33

Copyright © 2024,