ELEKTRONICKÁ DRAŽBA EXKLUZIVNÍHO STAVEBNÍHO POZEMKU V CENTRU LEDNICE NA MORAVĚ, OKRES BŘECLAV

Úvod Dražby ELEKTRONICKÁ DRAŽBA EXKLUZIVNÍHO STAVEBNÍHO POZEMKU V CENTRU LEDNICE NA MORAVĚ, OKRES BŘECLAV

ELEKTRONICKÁ DRAŽBA EXKLUZIVNÍHO STAVEBNÍHO POZEMKU V CENTRU LEDNICE NA MORAVĚ, OKRES BŘECLAV

Kraj:  Jihomoravský kraj
Okres:  Břeclav
Dražba ukončena dne 13.4.2022 v 11:01:58

Dražba ukončena. Nejvyšší podání provedl účastník hdgtyqx. Gratulujeme.

Nejnižší podání:  1 099 000 Kč
Odhadní cena:  1 600 000 Kč
Minimální příhoz:  10 000 Kč
Číslo dražby:  220006
Začátek dražby:  13.4.2022 10:00
Konec dražby:  13.4.2022 11:01
Dražební jistota:  100 000 Kč

O nemovitosti

ELEKTRONICKÁ DRAŽBA EXKLUZIVNÍHO STAVEBNÍHO POZEMKU V CENTRU LEDNICE NA MORAVĚ, OKRES BŘECLAV


Jedná se o elektronickou dražbu velmi zajímavého stavebního pozemku, parcelu téměř čtvercového tvaru, nacházející se v těsné blízkosti centra obce Lednice v okrese Břeclav. Jedná se o rovinatý, rohový pozemek s výbornou dostupností. Pozemek má vynikající polohu, je dobře situovaný přímo u obchodního střediska, nedaleko se nachází také pošta, obecní úřad, restaurace a jiné.

 

Tento pozemek lze také definovat jako strategický, a to zejména díky své poloze, a zejména lokalitě, kterou je právě obec Lednice na Moravě jako velmi vyhledávaná turistická a lázeňská lokalita s velkou návštěvností, a to během celého kalendářního roku.

 

Nabízený pozemek je vhodný především pro výstavbu rodinného bydlení nebo kombinace bydlení a podnikání, vhodné také např. pro menší ubytovací zařízení, penzion nebo jiný podnikatelský záměr vhodný pro danou lokalitu.

Na pozemku jsou k dispozici veškeré inženýrské sítě, a to elektřina 230 V, zemní plyn, voda i kanalizace (jedná se o přípojky k původnímu RD).

 

Celková plocha pozemku je 159,0 m2, tento pozemek je v příslušném katastrálním úřadu aktuálně veden jako zastavěná plocha a nádvoří – zbořeniště.

 

Popis lokality:

Lednice, někdy uváděná jako Lednice na Moravě, je obec na jižní Moravě v okrese Břeclav, 7 kilometrů severozápadně od okresního města Břeclav, 7,5 km od města Valtice a 12 km východně od města Mikulov. Žije zde přibližně 2 200 obyvatel. Lednice leží v Dolnomoravském úvalu, ze severu obtékaná Zámeckou Dyjí a je považována za perlu jižní Moravy a také je součástí mikroregionu LVA (Lednicko-Valtický areál). Jedná se o turisticky velmi vyhledávanou lokalitu. Nachází se zde státní zámek Lednice na Moravě s rozsáhlým zámeckým parkem, lázněmi. Je zde výborná občanská vybavenost, např. školka, základní škola, Zahradnická fakulta Mendelovy univerzity v Brně, lékař, obchody, lázně, penziony, restaurace atd.

Více o obci Lednice naleznete na oficiálních stránkách obce www.lednice.cz.

 

 

 

 

Termín prohlídky, pokud nebude dohodnuto jinak, bude:

 

Dne 6. 4. 2022 ve 16:00 hodin

 

V případě, že si chcete dojednat prohlídku,kontaktujte nás na telefonním čísle +420 602 583 853.

 

 

 

 

 

 

 

 

Adresa

ulice Valtická, Lednice

Copyright © 2024,