ELEKTRONICKÁ DRAŽBA CHALUPY 2+1 V OBCI PYŠEL, OKRES TŘEBÍČ

Úvod Dražby ELEKTRONICKÁ DRAŽBA CHALUPY 2+1 V OBCI PYŠEL, OKRES TŘEBÍČ

ELEKTRONICKÁ DRAŽBA CHALUPY 2+1 V OBCI PYŠEL, OKRES TŘEBÍČ

Kraj:  Kraj Vysočina
Okres:  Třebíč

Dražba byla zrušena.

Číslo dražby:  220009
Začátek dražby:  5.5.2022 13:00
Konec dražby:  5.5.2022 07:20
Dražební jistota:  50 000 Kč

O nemovitosti

Jedná se o elektronickou dražbu chalupy o dispozici 2+1, která se nachází v obci Pyšel, okrese Třebíč, Kraj Vysočina. Nabízená chalupa se nachází u místní zpevněné komunikace. Jedná se o samostatně stojící přízemní budovu s půdou. Konstrukce budovy je zděná, střecha budovy je sedlová. Na střeše budovy jsou žlaby se svody a komín. Klempířské konstrukce jsou z pozinkovaného plechu. Budova má dřevěná okna i dveře.

 

V obci Pyšel se nachází základní i mateřská škola. Služby občanům poskytují tři prodejny, dvě pohostinství, kulturní dům, z řemesel autodílna, kadeřnictví, opravna praček, stavební huť a stolařství. Příslušná pošta se nachází v Náměšti nad Oslavou. Pro využití volného času je v obci k dispozici sportovní hřiště.

 

Dispozice:

 

Do nádvoří objektu se dostaneme z místní zpevněné komunikace přes dvoukřídlou bránu. Za touto bránou se nachází nádvoří o velikosti cca 27,7 m2 a pohodlně tak zde zaparkuje osobní automobil či může sloužit jako příjemná zahrádka a posezení majitelů. Po levé straně objektu, v rohu, se nachází hlavní vstup, za kterým se nachází menší chodbička o velikosti cca 1,3 m2, ze které se vchází do prostoru, který zřejmě původně sloužil jako kuchyně o výměře cca 8,6 m2. Z kuchyně je vstup na oplocenou zahrádku, která patří obci. Z kuchyně se vchází do místnosti ve tvaru písmena „L“ o výměře cca 7,16 m2. Mezi kuchyní a touto místností je na straně vchod do sklepa o výměře přibližně 10,5 m2. Z kuchyně se dále vstupuje do nejútulnější a zároveň obytné místnosti v chalupě. Do místnosti, která připomíná tradiční světnici a je o výměře cca 18,4 m2. V této místnosti se nachází kamna, okna vedou do ulice. Vlevo od hlavního vstupu do chalupy se nachází další vstup do technické místnosti o výměře cca 16.7 m2. Vedle této místnosti je vstup na půdu, která kopíruje celé podlaží chalupy a je o výměře přibližně 52,02 m2. Půda přímo vybízí svou velikostí k výstavbě obytného podkroví. Za rohem budovy vede úzká průchozí ulička mezi zdí a zídkou o šířce cca 0,8 m. Ulička vede na nejzazší místo této nemovitosti, prostor dříve využívaný jako kurník a odkladiště nářadí či materiálu, o výměře cca 16,4 m2. Tuto část pozemku lze přebudovat buď na příjemné posezení, které bude sloužit k relaxaci nebo na zahrádku.

 

Celková zastavěná plocha a nádvoří má výměru 181 m2. Celková užitná plocha objektu je cca 113 m2. Obytná plocha chalupy je cca 50,8 m2.

 

Objekt dle dostupných informací byl napojen na inženýrské sítě, a to na elektřinu. Chalupa není napojena na vodovod a kanalizaci, neboť obec tuto infrastrukturu prozatím nemá, majitelé nemovitostí toto řeší individuálně, studna, vrt; jímka na vyvážení, domácí ČOV. Nicméně majitel nemovitosti již dával na vyžádání obce s připojením na vodu i kanalizaci, kterou obec plánuje vybudovat. Dle dostupných informací objekt není napojen na plyn, avšak cca 12 m od chalupy plyn vede. Vytápění je na lokální tuhá paliva.

 

 

Termín prohlídky, pokud nebude dohodnuto jinak, bude:

dne 2. května ve 14:00 hodin.

 

V případě, že si chcete dojednat prohlídku, kontaktujte nás na telefonním čísle +420 722 455 455.

 

 

Chalupu je možné využívat i jako rodinný dům.

 

Chalupa ke dni dražby není pronajímána a je možné ji ihned využívat.

Adresa

Pyšel 28, 675 71 Pyšel, Česko

Copyright © 2024,